life is...

life is... just ignore me .

kawan aku, dia confessed. aku x tau bila sbb aku mcm dh lama x bukak whatsapp. kalau bukak pun aku malas nk scroll. tau2 dia dh confessed. tp, budak tu tak kenal pun dia, x tau pun rupa kawan aku mcm mana, kawan aku kena rejected mcm tu je. mcm sial je. aku tak tau rasa dia kena reject. she’s so suffer. so aku tau kena reject ni sangat sakit. aku harap dia kuat. bcause I knew her as a person with a strong heart. I know she can endure it for this moment. love you babe. there will be a guy who is better than him out there.

19/4/2014

selamat hari jadi kawan. aku rase kalau buat speech pun ayat same je. aku sayang kau. and hari ni jugak, ade kawan aku tu dapat gi mesir. fuhhh. congratss! memang superb rh. skrg, aku try nak fikir cane aku nk pergi jumpa dia dekat kl tu before die fly gi mesir. masalah skrg ni, abah tu haa. kalau abah bagi, boleh jumpa semua sekali yang dekat kl tu. rindu gilaaa! cettt. dh macam diary pulak.
abah pulak nak aku gi Switzerland, further degree in islamic banking. berbelah bagi seyh. economy? investment? banking? accounting? cane nk ubah mas mcm ni?

19/4/2014

selamat hari jadi kawan. aku rase kalau buat speech pun ayat same je. aku sayang kau. and hari ni jugak, ade kawan aku tu dapat gi mesir. fuhhh. congratss! memang superb rh. skrg, aku try nak fikir cane aku nk pergi jumpa dia dekat kl tu before die fly gi mesir. masalah skrg ni, abah tu haa. kalau abah bagi, boleh jumpa semua sekali yang dekat kl tu. rindu gilaaa! cettt. dh macam diary pulak.
abah pulak nak aku gi Switzerland, further degree in islamic banking. berbelah bagi seyh. economy? investment? banking? accounting? cane nk ubah mas mcm ni?

thelovenotebook:

everything love

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

everything love

thelovenotebook:

everything love

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

everything love

thelovenotebook:

everything love

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

everything love

thelovenotebook:

everything love

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

everything love

thelovenotebook:

everything love

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

everything love

thelovenotebook:

Good Vibes HERE

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

Good Vibes HERE

Reblogged from aidatherockstar

(Source: fueled-by-pixels)

invitetoislam:

"Raise your words, not voice. It is rain that grows flowers, not thunder." — Abu Usamah as-Sumalee

Reblogged from aidatherockstar

invitetoislam:

"Raise your words, not voice. It is rain that grows flowers, not thunder."

— Abu Usamah as-Sumalee

thelovenotebook:

Good Vibes HERE

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

Good Vibes HERE

(Source: beneath-the-pain)

People I Follow

  • thelovenotebook
  • tipikalgeek
  • writeworld
  • islamapp
  • meandmyself-o
  • catatanbesarku
  • aspirationforliberation
  • koreanshits
  • islamicrays
  • aidatherockstar
  • delightsoftheeyesss
  • ruangdengantuhan
  • decadeau
  • ollario
  • hazamizzy
  • hribeirosouza
  • smithsonianmag
  • missunknowngarlic
  • insomaniacc
  • itsher-love
  • pinterblog
  • kitasekadarhamba
  • cbrmagazine
  • fauzan-arif
  • ettyyy62
  • anisrania
  • cahayapenyejukmata
  • staff
  • littlebigdetails
  • lusiayashinta
  • sikinderbueno
  • kotahujan
  • fotouniks
  • gadisrahsiaa
  • exo
  • 1227facts
  • peoplewho
  • fynnjamal