life is...

life is... beautiful

I’m hungry too 💔

Aku tak suka orang compare aku dgn adik aku sendiri. Well, manade orang suka. Bukan salah aku, aku tak pandai, tak cantik. Aku dah try my best nak jadi pandai. Dah nak buat macam mana kalau Allah tanak tunjuk lagi. And I don’t give a shit if I’m not pretty! I don’t care at all!

Sometimes I agree that love actually sucks.

Have you ever heard;
“Wait for your turn”
“Please line up”
Aku memang pantang orang yang tak tau nak follow benda alah ni. Ni dari kecik pun kau belajar tau. Jangan buat orang hilang respect dekat kau eh.

Sorry mom. Usually, I’m the one yang pendirian susah nak ubah. Sorry for making you upset. It was out of my controlled.

"Aku taknak doakan benda buruk untuk orang. Aku pun manusia, tak lepas dari salah silap. Gosok dada, pujuk hati, “tuhan tengah tengok. Tuhan tengah nilai. Tuhan itu ada, maha kuasa, dan maha adil.”"

Reblogged from delightsoftheeyesss

Allahu. (via delightsoftheeyesss)

thelovenotebook:

More good vibes here

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

More good vibes here

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

More good vibes here

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

More good vibes here

thelovenotebook:

More good vibes here

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

More good vibes here

thelovenotebook:

More good vibes here

Reblogged from thelovenotebook

thelovenotebook:

More good vibes here

I’ll never leave my Tumblr.

"

every time i’m about to give up, i always tell myself , be patience.. this is a test. but, surely i’m not strong enough.
sometimes, i always feel so lonely cuz i don’t really have anyone that is close enough with me. No one that i can rely to.
people says that if u have Allah, u have everything. i tried to believe that. i had try.
and sometimes, it makes me cry. a lot.

the point is.. i never give up to trust Allah.
even how hurt and hard it become

"

Reblogged from ruangdengantuhan

(via gadistudunglabuh)

this is just sooooo true ;’(

(via tersenyum-melihat-langit)

(Source: tracker14)

"If you want to keep the dignity of your wound,
Don’t tell anyone about it."

Reblogged from ruangdengantuhan

(via nooroscience)

(Source: nizariat)

"

sayang tu bila kau tetap berada disisi dia.

tika ada baik dia
tika ada buruk dia

Satu inci pon kau tak berganjak.

"

Reblogged from ruangdengantuhan

(via thisisme-noah)

(Source: hijabjubahsneakers)

People I Follow

  • thelovenotebook
  • delightsoftheeyesss
  • writeworld
  • hazamizzy
  • themuslimavenger
  • where-we-live
  • kitasekadarhamba
  • itsher-love
  • pinterblog
  • ruangdengantuhan
  • decadeau
  • laxyhyungismystyle
  • aidatherockstar
  • meandmyself-o
  • islamicrays
  • smithsonianmag
  • hribeirosouza
  • fauzan-arif
  • anakkesayanganabah
  • ollario
  • tipikalgeek
  • cahayapenyejukmata
  • fotouniks
  • exo-kr
  • staff
  • anisrania
  • islamapp
  • cbrmagazine
  • catatanbesarku
  • pinkygalaxy
  • kotahujan
  • missunknowngarlic
  • theheartthatneverspeak
  • koreanshits
  • littlebigdetails
  • gadisrahsiaa
  • verhaallala
  • lusiayashinta
  • sikinderbueno
  • quiteinterestingfacts
  • peoplewho
  • fynnjamal