life is...

life is... beautiful

pukul 2pm tadi, dengar suara ammar jerit. oh budak ni dah balik skolah.
alonggggggg! bangun mandi! teruk along ni teruk! 😪

memang semua plan pun akan cancel sbb aku.

aku tak suka kau match aku dengan dia
bukan tak suka
belum masanya lagi
jangan buat aku serabut dengan benda remeh macam ni
suruh dia cari pengganti

Letih
korang tak tau aku lain
korang tak tau orang tikam belakang aku
korang tak tau aku takut
korang tak tau aku nangis sorang2
korang tak tau aku pernah call korang tapi time tu aku x de kedit so x dpt
apa aku boleh buat
penat jadi baik
penat jadi jahat
dah tu aku kena jadi apa

Please stay strong
kalau korang ada masalah
Allah tu ada
kita orang ada

Korang takkan faham aku
Aku tercampak sini sorang2
I thought I can’t go on without my besties
Tapi aku keep going
Walaupun susah

It’s really heart breaking

Please stay strong

Aku tak tau apa yang dah jadi

But girl, you can lean on me

Anytime

It’s not that I’ve forgotten you

I’m just too far away from you

It’s not like I hate guys I just don’t trust them like I trust my father and my brothers.

Anyone
tolonglah faham
aku tak suka
jangan paksa
bukan masanya lagi

Sorry zaaz, I am really bad when it comes to explain. It’s not like I support government ke x tp I explained what I’ve learned.

Minyak naik. Hmmm. Kita org y bljr economy mmg x mmprtikaikn bnda ni. It’s hard to explain. Sana sini org ckp psl minyak naik. Kita org? Oh minyak naik. Mcm tu je. Bukan ape tp kalau bljr mesti tau. Serious.

People will never understand why I love them. Some people say I can’t have 15 best friends. They said it’s not best friend. No! They’re wrong! They will never know what I’ve been through with them. It really does feel like it was just yesterday.

I’m so sick of the economy right now. And I don’t know what the hell is wrong with me. It’s like I study for nothing.

Enough babbling about the economy!

People I Follow

  • kushandwisdom
  • smithsonianmag
  • hazamizzy
  • fyeahluhan
  • fy-exo
  • missunknowngarlic
  • soldierofislam143
  • kitasekadarhamba
  • writeworld
  • delightsoftheeyesss
  • themuslimavenger
  • staff
  • exo-kr
  • cahayapenyejukmata
  • islamapp
  • meandmyself-o
  • islamicrays
  • tipikalgeek
  • fuckyeah-wuyifan
  • decadeau
  • ollario
  • catatanbesarku
  • where-we-live
  • kotahujan
  • fotouniks
  • cbrmagazine
  • verhaallala
  • ruangdengantuhan
  • definition-of-kuat
  • hribeirosouza
  • itsher-love
  • pinkygalaxy
  • anisrania
  • fauzan-arif
  • pinterblog
  • gadisrahsiaa
  • koreanshits
  • quiteinterestingfacts
  • sikinderbueno
  • theheartthatneverspeak
  • littlebigdetails
  • lusiayashinta
  • esteemmodels
  • peoplewho
  • fynnjamal